محل تبلیغات شما

یکی از اختیارات ضابطین دادگستری جهت حفظ و اعاده نظم عمومی، اقدامات لازم در خصوص جرایم مشهود می‌باشد. ضابطین دادگستری بر دو دسته تقسیم می‌شوند: ضابطین عام و ضابطین خاص. نیروی انتظامی جمهوری اسلامی به عنوان ضابط عام دادگستری محسوب می‌شود. البته کلیه کارکنان نیروی انتظامی به عنوان ضابط دادگستری تلقی نمی‌گردند، بلکه آن دسته از کارکنان که در راستای انجام وظایف محوله از سوی مقامات قضایی اقدامات لازم را انجام می‌دهند یا آن دسته که در حال مأموریت در برخورد با جرایم مشهود اقدام می‌نمایند به عنوان ضابط دادگستری محسوب می‌گردند.

براساس یافته‌های به دست آمده جرایم مشهود، جرایمی هستند یا در مرئی و منظر ضابطین واقع می‌شوند یا بلافاصله پس از وقوع جرم ضابطین حضور می‌یابند یا اسباب و دلایل جرم در تصرف متهم یافت می‌شود یا جهت نجات مجنی علیه و به تقاضای او ضابطین مکلفند اقدامات لازم را به عمل آورند. ضابطین در برخورد با جرایم مذکور اختیار تعقیب و دستگیری متهم را در صورتی که برای تکمیل تحقیقات لازم باشد حداکثر تا 24 ساعت دارند. ضمنا در مواردی که شمول یکی از موارد تعیین شده به عنوان جرایم مشهود توسط قانونگذار، مورد تردید باشد با توجه به اصل منع بازداشت و دستگیری، ضابطین قادر به دستگیری و تعقیب نمی باشند.

بررسی مسأله حضانت اطفال در حقوق مدنی ایران و فرانسه

گواهی دادن برای زنده کردن حق یک مسلمان چه ثوابی دارد؟

عدالت برتر است یا سخاوت؟

ضابطین ,جرایم ,دادگستری ,لازم ,مشهود ,اقدامات ,جرایم مشهود ,به عنوان ,عنوان ضابط ,اقدامات لازم ,دادگستری محسوب

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه اینترنتی ساعت فروش نماز شب Delmar's page zeimepoce نمایندگی ایمان رویه مارس۲ عاشقانه های ما دوتا بوشهر کانتر استرایک 1.6 گروه تاریخ متوسطه دوم استان کردستان تستی کد منننن